بمب پلوتونیومی:
استفاده از پلوتونیوم به جای اورانیوم در ساخت بمب اتمی مزایای بسیاری دارد. تنها چهار کیلوگرم پلوتونیوم برای ساخت بمب اتمی با قدرت انفجار ۲۰ کیلو تن کافی است. در عین حال با تاسیسات بازفراوری نسبتا کوچکی میتوان چیزی حدود ۱۲ کیلوگرم پلوتونیوم در سال تولید کرد.

1- منبع یا مولد نوترونی
2- هسته پلوتونیومی
3- پوسته منعکس کننده (بریلیوم)
4- ماده منفجره پرقدرت
5- چاشنی انفجاری

کلاهک هسته ای شامل گوی پلوتونیومی است که اطراف آنرا پوسته ای موسوم به منعکس کننده نوترونی فرا گرفته است. این پوسته که معمولا از ترکیب بریلیوم و پلونیوم ساخته میشود، نوترونهای آزادی را که از فرایند شکافت هسته ای به بیرون میگریزند، به داخل این فرایند بازمی تاباند. 

استفاده از منعکس کننده نوترونی عملا جرم بحرانی را کاهش میدهد و باعث میشود که برای ایجاد واکنش زنجیره ای مداوم به پلوتونیوم کمتری نیاز باشد. 

برای کشور یا گروه تروریستی که بخواهد بمب اتمی بسازد، تولید پلوتونیوم با کمک راکتورهای هسته ای غیر نظامی از تهیه اورانیوم غنی شده آسانتر خواهد بود. کارشناسان معتقدند که دانش و فناوری لازم برای طراحی و ساخت یک بمب پلوتونیومی ابتدائی، از دانش و فنآوری که حمله کنندگان با گاز اعصاب به شبکه متروی توکیو در سال ۱۹۹۵ در اختیار داشتند پیشرفته تر نیست. 

http://zanderjzqg69369.blog-mall.com/203936/اکچویتور-خوب

تقسیم کردن هسته یک اتم با یک نوترون

طی فرایند گداز هسته ای نوترونها

بمب پلوتونیومی و بمب اورانیومی

پلوتونیوم ,ای ,بمب ,هسته ,پوسته ,منعکس ,منعکس کننده ,بمب اتمی ,هسته ای ,استفاده از ,در سال ,منعکس کننده نوترونی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دبیرستان شهید بهشتی خنج ***تنها فرمول خوشبختی قدر دانستن داشته هاست*** دانلود فیلم و کارتون با سریال های ایرانی ترک خودارضایی و استمنا موسسه 123 تایپ ترجمه مدیر 98 | بهبود مدیریت کسب و کار کفپوش دور استخر فروش اینترنتی SalonGalin کاروان حج حبیب